одељак

OBAMIN SAVETNIK POSETIO JE MEDICAL PARK

Michael M. Honda, jedan od savetnika Baracka Obame, predsednika SAD-a i jedan od rukovoditelja ‘’Obama Care’’ reforme zdravlja u SAD-u, posetio je kompleks bolnica Medical Park u Goztepeu i dobio je detaljne informacije od predstavnika Međunarodnog centra za pacijente o turskom modelu zdravstvene nege. Zatim, posetio je sobu sa mineralnim solima i detoksicirao se u jedinici za zdrav život u Goztepe Medical Park bolnici kako bi se oslobodio stresa.

U poseti Turskoj, sa namerom da se detaljno informiše o turskom zdravstvenom sistemu, Michael M. Honda, Kongresman koji predstavlja 17-i distrikt u Kaliforniji i koji je jedan od Obaminih savetnika za zdravstvenu negu i jedan od rukovoditelja ‘’Obama Care’’ zdravstvene reforme koju postupno uvodi Obamina vlada, posetio je kompleks bolnica Medical Park u Goztepeu.

Tokom ove četverosatne posete, gospodin Honda se informisao o turskom zdravstvenom sistemu i o poslovanju bolnice, a potom je obišao bolnicu sa predstavnicima Međunarodnog centra za pacijente grupacije bolnica Medical Park.

“TURSKI ZDRAVSTVENI SISTEM MODEL JE KOJI SE MOŽE PRIMENITI U SAD-U.”

Navodeći da je turski zdravstveni sistem model koji se može prilagoditi američkom zdravstvenom sistemu, gospodin Honda je dodao: ‘’Veoma sam impresioniran u ovom četverosatnom periodu koji sam proveo u kompleksu bolnica Medical Park u Goztepeu. Svi građani Turske, iz različitih socialno-ekonomskih nivoa, imaju brz i jednostavan pristup kvalitetnim zdravstvenim uslugama. U SAD-u, kvalitetne zdravstvene usluge dostupne su samo onim građanima koji ih sebi mogu priuštiti, onim građanima koji čine samo mali procenat populacije. Društvo troši minimalno 300 do 400 američkih dolara mesečno na usluge zdravstvenog osiguranja. Možemo to napraviti reformama ‘’Obama Care’’ centra.

“TURSKA JE MEĐU ZEMLJAMA UZORIMA ŠIROM SVETA SA OBZIROM NA SISTEM ZDRAVSTVENE ZAŠTITE”

Navodeći da je Turska među zemljama svetskim uzorima sa obzirom na zdravstveni turizam i da postupno dobija ubrzanje, ‘’zdravstvene usluge visokog kvaliteta u kombinaciji sa niskim cenama, u uporedbi s Evropom ima značajan utecaj na međunarodne pacijente koji preferiraju Tursku. S ovakvim ubrzanjem, Turska će postati uzor svim evropskim zemljama.’’ rekao je gospodin Honda.

“TURSKI ZDRAVSTVENI SISTEM SLUŽI KAO UZOR ŠIROM SVETA”

“Građani iz svih socijalno-ekonomskih nivoa dobili su pristup kvalitetnim zdravstvenim uslugama kada je državno socijalno osiguranje pokrilo i privatne bolnice u Turskoj. Vreme ispitivanja, dijagnoze i lečenja znatno se skratilo. Turski model zdravstva može sa pravom služiti kao svetski uzor. Osim toga, broj međunarodnih pacijenata koji posećuju Tursku znatno je povećan. Nakon što je usvojena reforma zdravstvene nege, pacijenti iz drugih država počeli su posećivati Tursku, iako su pre turski pacijenti putovali u Evropu na lečenje.

MEDICAL PARK – VODEĆI IGRAČ U MEDICINSKOM TURIZMU

Grupacija Medical Park Hospitals, jedna od vodećih igrača u sektoru, načinila je veliki napredak u medicinskom turizmu tokom prethodnih godina i od međunarodnih pacijenata iz celoga sveta, uključujući i SAD, počela je primati velik broj zahteva za lečenje.

Medical Park privlači najveći broj međunarodnih pacijenata, nudeći punu uslugu svojim međunarodnim pacijentima od dolaska u Tursku do povratka nazad u svoju zemlju, brinući se o svakom detalju poput transporta, transfera, smeštaja, upute u lečenje i lekove.

Medical Park, član tursko-američke asocijacije zdravstvenog turizma (TAHTAS), će nastaviti sa promotivnim aktivnostima u SAD-u i znatan broj međunarodnih pacijenata će biti ugošćen u okviru zdravstvenog turizma.

Michael Honda

Za više informacija:

Međunarodni Centar za pacijente / Odelenje za marketing

Beyza Meric

Pinar Belendir

+90 212 227 11 00

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak.

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>