MEĐUNARODNI CENTAR ZA PACIJENTE

Osim što osiguravaju uslove svetski poznatog centra za zdravstvenu negu, bolnice Medical Park grupacije zadovoljavaju posebne potrebe i interese međunarodnih pacijenata.

Međunarodni centar za pacijente bolnica Medical Park grupacije posvećen je pomaganju pacijentima pre, tokom i nakon boravka u Turskoj i osiguravanju toga da njihovo iskustvo u bolnicama Medical Park bude pozitivno. Naša uloga je da im pomognemo da se osećaju što je moguće udobnije tokom njihovog boravka.

Od trenutka kada nas pacijenti kontaktiraju, naši posebno obučeni predstavnici pacijenata će se ponašati kao njihova glavna veza sa bolnicom Medical Park i osiguraće im uspešnu komunikaciju.

Multikulturno osoblje u Međunarodnom centru za pacijente nudi brojne posebne usluge i sadržaje koji će boravak učiniti što je moguće udobnijim. Međunarodna ekipa posvećena je tome da učine da se pacijenti i njihova porodica osećaju kao kod kuće fokusirajući se na njihove kulturne potrebe i osiguravajući im individualnu pažnju. Medical Park shvata da poseta bolnici, posebno u stranoj državi, može biti stresna i iz tog razloga naše osoblje iz Međunarodnog centra za pacijente spremno je da pomogne 24 časa u danu, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini. Međunarodni centar za pacijente Medical Park bolnica posvećen je ispunjavanju potreba pacijenata i njihovih porodica koji nas posećuju iz celog sveta.

U Međunarodnom centru, naša ekipa se veoma ponosi pružanjem visoko prilagođene nege. Članovi osoblja Međunarodnog centra za pacijente saosećajni su i osetljivi na posebne potrebe svih kultura i nastoje iskustvo svakog pacijenta da učine što je moguće ugodnijim i udobnijim.

Medical Park omogućava usluge lične veze poput:

 • Koordinacija bolnice, lekarske i dijagnostičke preglede
 • 24 časa usluge prevođenja
 • 24 časa hitne službe, uključujući koordinaciju zračnog ambulantnog transfera
 • Pomoć pri putnom aranžmanu (pisma za putne vize i usluge prevoza itd.)

Pomoć pri financijskim problemima:

 • Koordinacija sa kompanijama primarnog osiguranja i putničke pomoći
 • Procene i popusni paketi za neosigurane pacijente koji sami plaćaju lečenje
 • Koordinacija naprednim načinom uplata (plaćanje doznakom)
 • Prenos svih medicinskih nalaza
 • Pomoć sa svim tekućim problemima nakon vašeg otpuštanja iz bolnice

Čime se izdvajamo

 • Najnovija unapređena lečenja,
 • Prilagođena pomoć sa svim medicinskim i turističkim aranžmanima,
 • Raznovrsne dobrodošlice iz svih zemalja: Ljudi iz svih kultura mogu pronaći ono što treba da bi se u Turskoj osećali kao kod kuće.

 

services

Procene troškova i naplata

Pacijenti sa međunarodnom uputnicom se ispituju i ocenjuju od strane specijalizovanog medicinskog osoblja, tako da se procena troškova za lečenje može pružiti pacijentima pre nego što doputuju u Medical Park.

Kako bi se poboljšala tačnost citata, od pacijenta će se tražiti da priloži svoje najnovije medicinske dokumentacije ili dijagnoze na engleskom jeziku.

Klinički koordinator će pružiti procene i informacije o depozitu kako bi se osiguralo njegovo razumevanje naknada i troškova.

Sastanci

U Medical Park-u, nudimo širok spektar specijalističkih zdravstvenih usluga, kako ambulantnog tako i bolničkog lečenja. Međunarodni pacijenat koji kontaktira centar će biti zamoljen da priloži kopiju najnovijih medicinskih informacija koje se odnose na njegovo kliničko stanje. Medicinske informacije koje su već prevedene na engleski su potrebane da bi se završio proces pregleda i zakazao sastanak.

Medical Park Međunarodni centar za pacijente će svaki pojedinačni upit preneti na odgovarajuće odelenje i zakazati satanak što je moguće ranije, pogodan i za pacijenta i doktora.

Medicinske informacije mogu biti direktno prosleđene Međunarodnom centru za pacijente na e-mail health@medicalparkinternational.com

Za sastankeu Medical Park-u, možete popuniti obrazac za rezervaciju i poslati nam putem e-maila. Po prijemu obrasca rezervacije, mi ćemo potvrditi vaš zahtev i potvrditi vaše sastanke.

Obaveštavamo vas da naš e-mail server ima 10 MB limit na dolazne e-mailove.

Informacije o vizama i pasošu

Medical Park će podržati izdavanje Vaše medicinske vize radeći sa turskim ambasadama i konzulatima u Vašoj zemlji i pružiti dokumentaciju Vašeg čekanja lečenja i sastanka. Centar će uložiti sve napore da se ubrza obrada Vaše vize. Međutim, samo ambasada ili konzulat može odobriti izdavanje vize.

Medical Park Međunarodni centra za pacijente zahteva kopiju pasoša po dolasku i pre nego što je prvi termin zakazan.

Putovanja i transport

Osoblje Vam može pružiti savet o najpogodnijim vezama do Turske, gde će se predstavnik Medical Park susresti sa Vama i članovima Vaše porodice prilikom dolaska. Ova usluga je besplatna za pacijente i prateće članove porodice.

Smeštaj

Medical Park Međunarodni centar za pacijente, održava odnose sa brojnim hotelima i stambenim poslovnicama. Nakon što stignete, predstavnik Medical Park-a će Vam pomoći u pronalaženju smeštaja koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Usluge prevođenja

Usluge prevođenja su dostupne na velikom broju jezika za naše pacijente. Medicinsko osoblje je dvojezično i dvokulturno. Mi smo obučeni da prevodimo u medicinskom okruženju u skladu sa prihvaćenim nacionalnim standardima, a osetljivi smo na preko-kulturna pitanja naših pacijenata.

Pisma pristanka, uputstva otpuštanja i druge medicinske dokumentacije za lečenje mogu biti prevedeni na odgovarajući jezik za pacijenta.

Preporučujemo obaveštavanje unapred, kako bi osigurali da možemo na najbolji način zadovoljiti potrebe pacijenta. Usluge su besplatne za pacijente.

Šta poneti uMedical Park s Vama?

Molimo da budete sigurni kako ste poneli svu Vašu medicinsku dokumentaciju i dijagnostički materijali na pregled kod doktora, ako ih niste poslali unapred. Sledeće stavke će biti potrebne da zakažemo Vaš prvi sastanak:

 

 • Vaš pasoš ili drugi važeći oblik identifikacijskog dokumenta
 • Demografske informacije, uključujući ime i prezime, kućnu adresu, kontakt telefon (uključujući lokalni kontakt telefon ili mobitel), e-mail, datum rođenja
 • Detaljne informacije osiguranja, uključujući naziv osiguranja, broj polise i grupe, kontakt broj telefona osiguravajuće kuće
 • Ako ste pacijent pod pokroviteljstvom vlade, ponesite pismo odobrenja iz Vaše ambasade
 • Ponesite celokupnu medicinsku dokumentaciju, uključujući sve povezana ispitivanja i izveštaje operacije, evidencije lečenja i laboratorijske rezultate
 • Sve filmove (stare i trenutne) iz studija za snimanje, kao što su X-zraci, MRI i CT skeniranje, zajedno sa svim ostalim relevantnim izveštajima.