PORUKA PREDSEDNIKA

  1. godine, krenuli smo sa našim motom ‘’Zdravstvena – nega za sve’’. Nastavljamo sa načelom ‘’Živeti zdravo i jednako koristeći usluge zdravstvene nege, osnovna su prava svakog pojedinca’’.

“Okupljanje većine društva, sa pristupom bolnici sa međunarodnim standardima kvaliteta” u tehnološki opremljenim objektima, bez koncesije na kodeks medicinske etike i poštujući prava pacijenata’’ naš je temeljni moto kao grupacije bolnica Medical Park.

Sve bolniceMedical Park Grupacije služe kao potpuno opremljeni centri zdravstvene nege sa svojim konsultantskim osobljem, iskusnim osobljem za negu pacijenata i visokotehnološkom medicinskom opremom.

Takođe, planiramo dau budućnosti grupaciju Medical Park bolnica učinimo svetski poznatom, uglednom zdravstvenom organizacijom, koja već postaje nacionalni brend. Nastavljamo sa našim aktivnostima punom brzinom, kako bismo osmeh na licima naših pacijenata i na licima njihovih voljenih učinili trajnim.

Istanbul Goztepe bolnički kompleks, Bahcelievler bolnica u Istanbulu, bolnica u Bursi i bolnički kompleks u Antaliji imaju akreditacijski sertifikat Međunarodne Zajedničke Komisije (JCI), koji predstavlja međunarodni standard kvaliteta. Bolnica Fatih prva je sertifikovana bolnica ISO 9001:2008 standardizacije u skladu sa novim rebalansom 2008.godine.