KORPORACIJA

O NAMA

1995

MEDICAL PARK FATIH

Bolnica Medical Park Fatih, prvi uslužni centar grupacije bolnica Medical Park, osnovana pod imenom Medical Park, do osnivanja grupacije pruža usluge opreme napredne tehnologije, širokog spektra medicinskih jedinica i dijagnostičkih i terapijskih aplikacija.

 


 

1996

MEDICAL PARK SULTANGAZI

Grupacija Medical Park Hospitals, čiji je cilj podizanje zdravstvenih usluga na međunarodni kvalitet u svim segmentima zajednice u Turskoj, uvodi pouzdanu hospitalizaciju u celoj Turskoj sa stručnom ekipom i modernom medicinskom tehnologijom u misiji ‘’Zdravstvena nega za sve’’.

 


 

2006

MEDICAL PARK BURSA

U bolnici,čiji kvalitet dokazuje akreditacioni sertifikat Ujedinjene Međunarodne Komisije (JCI), za usluge dijagnostikovanja i lečenja, koriste se savremena tehnologija i napredne metode lečenja na najefikasniji način.

 


 

2007

MEDICAL PARK BAHÇELIEVLER

Bolnica Medical Park Bahcelievler, koja je jedna od najvećih bolnica Medical Park grupacije na evropskoj strani, leči mnoge ljude iz različitih javnih segmenata u svojoj potpuno opremljenoj strukturi koja nudi naprednu dijagnostiku i metode lečenja.

 

MEDICAL PARK TOKAT

Bolnica Medical Park Tokat, koja je prva i jedina privatna bolnica u Tokatu, u službi je na 6000 m2 zatvorenog prostora sa kapacitetom od 49 kreveta u 20 specijaliziranih branši. Bolnica je važan centar za Tokat i susedna mesta sa svojim kvalitetima međunarodnih standarda u hirugriji mozga i živaca, hirurgiji srca i VESSEL hirurgiji, kardiologiji, urologiji, očnoj hirurgiji, ENT, ginekologiji i porodiljstvu, ortopediji i svim jedinicama intenzivne nege.

 

MEDICAL PARK ELAZIG

Bolnica Medical Park Elazig pruža zdravstvene usluge za Elazig i susedne pokrajine svojim lekarskim osobljem, arhitektonskim konceptom, bolesničkim sobama, unutrašnjom opremom i spektrom medicinske usluge.

 

MEDICAL PARK BATMAN

Bolnica Medical Park Batman sa svojim specijalizovanim doktorima i stručnim osobljem pruža zdravstvene usluge po međunarodnim standardima susednim područjima. Postižući najnovija dostignuća na polju medicine, bolnica takođe dovodi novitete u region.

 


 

2008

MEDICAL PARK VAN

Bolnica Medical Park Van najistočnije je smeštena bolnica grupacije Medical Park. Ona je potpuno opremljen zdravstveni centar koji svojim pacijentima koji dolaze iz susednih područja i opština, pruža zdravstvene usluge međunarodnih standarda. Bolnica koja se nalazi na 15.000 m2 zatvorenog prostora sa kapacitetom od 149 kreveta, u službi je 24/7 sa 26 specijalizovanih branši i koja pruža interne i hirurške dijagnoze i lečenja i zapošljava ukupno 50 doktora.

 

MEDICAL PARK GAZIANTEP

Bolnica Medical Park Gaziantep koja je smeštena u mestu Gaziantep, u srcu jugoistočne Anadolijske regije, pruža zdravstvene usluge 24 sata u nedelji uz izvanredne profesore i specijalizovno lekarsko lečničko osoblje u pratnji savremene medicinske tehnologije sa kapacitetom od 157 kreveta od kojih je 36 za intenzivnu negu sa 39 doktora u 33 specijalizacijske branše, uključujući internu medicinu, hirurgiju, dijagnostiku i odelenja za rehabilitaciju.

 

MEDICAL PARK GOZTEPE

Kompleks bolnica Medical Park Goztepe smešten je u Goztepeu, koji je jedan od najvažnijih poslovnih centara i centara života Anadolijske regije, na autoputu E-5 koji spaja dve strane Istanbula. Pametne zgrade kompleksa od kojih je svaka pomno dizajnirana i izgrađena, ima 36.000 m2 ukupnog zatvorenog prostora.

Ovaj ogromni kompleks sastoji se od tri zasebne ali povezane bolnice; Opšta bolnica, bolnica za lečenje raka i stomatološka bolnica čine najveću privatnu bolnicu u Turskoj s obzirom na kapacitet ležaja kao i to da je ovo prva privatna bolnica za lečenje raka u Turskoj.

 

MEDICAL PARK ANTALYA

Kompleks bolnica Medical Park u Antaliji koji se ponosi time sto je prva i jedina JCI certificirana bolnica na području Mediterana nalazi se na plaži Lara koja je jedna od najvažnijih poslovnih i životnih lokacija u Antaliji, služi kao koncept ‘’bolničkog kompleksa’’ koji se sastoji od kombinacije opšte bolnice i bolnice za bolesti srca u zatvorenom prostoru na više od 30.000 metara kvadratnih.

 


 

2009

MEDICAL PARK SAMSUN

Bolnica Medical Park u Samsunu, inkorporacija grupacije Medical Park Hospitals, pruža zdravstvene usluge u samom centru okruga Atakum, na 18.600 m2 zatvorenog prostora sa 50 specijaliziranih doktora i kapacitetom od 146 kreveta u 33 specijalizacijske grane.

 

MEDICAL PARK ORDU

Bolnica Medical Park u Orduu, koja je 13. bolnica grupacije Medical Park bolnica, u službi je kao jedna od najvećih privatnih bolnica na području Crnog mora. Bolnica Medical Park u Orduu koja je izgrađena na 17.000 m2 zatvorenog prostora i dizajnirana horizontalno kako bi se poboljšala udobnost boravka za pacijente, nalazi se na mestu u centru grada gde joj se jednostavno pristupa sa svih strana.

 


 

2010

MEDICAL PARK UŠAK

Grupacija Medical Park bolnica koja većinu javnosti zadovoljava kvalitetnom zdravstvenom negom ugrađenom u Medical Park bolnicu u Ušaku 2010. godine. To je naša bolnica koja ima 15.00 m2 zatvorenog prostora, služi kao višenamenska bolnica visokog standarda u svom izgledu, lokaciji, infrastrukturi i tehnologiji.

 


 

2011

MEDICAL PARK TARSUS

Grupacija zdravstvene njege Medical Park takođe je kvalitete svoje usluge proširila i na Tarsus. Bolnica u Tarsusu, koja je petnaesta bolnica grupacije, počela je službu u sektoru regionalnog zdravlja uz tim medicinskih stručnjaka i najsavremenijih medicinskih uređaja.

 

 MEDICAL PARK GEBZE

Bolnica Medical Park Gebze pruža zdravstvene usluge na 17.000 m2 zatvorenog prostora s 135 kreveta i 48 kreveta za intenzivnu negu.

 

 

MEDICAL PARK IZMIR

Bolnica Medical Park u Izmiru, koja je izgrađena na 46.000 m2 zatvorenog prostora s 244 kreveta za pacijente i 78 kreveta za pacijente na intenzivnoj nezi i koja je dizajnirana po horizontali kako bi poboljšala udobnost pacijentima, smeštena je na mestu u gradskom centru sa kojeg joj je omogućen pristup sa svih strana.